Kære restauranter
Hos Peters Gartneri finder i et bredt sortiment af både gængse og specielle afgrøder. Jeg sælger kun det jeg selv dyrker, men det er også over 100 forskellige arter og sorter, som spænder fra grøntsager, krydderurter og spiselige blomster over frugt og bær. Jeg er hvert år i dialog med mine kunder om nye spændende afgrøder til næste sæson, især i krydderurternes afdeling. Her har jeg senest tilføjet 3 nye slags oregano, en vild timian, isplante, karryplante og olivenurt foruden en kraftig udvidelse af myntesortimentet.
I min sortimentskalender kan i holde jer opdateret på mine afgrøder igennem sæsonen. Find den via linket her. Alt jeg dyrker er økologisk og så vidt muligt dyrket efter regenerative principper. Herunder arbejder jeg med spændende nye metoder, til at opbygge jordens frugtbarhed. Læs mere om det via linket her. Jeg bestræber mig på at afstemme min produktion med efterspørgslen, men der vil også være mulighed for at købe større portioner af specialprodukter, når vejrguderne tillader det.
Sæsonen vil altid være betinget af det danske klima og vejrbetingelserne ved Mariendal syd for Århus. Det er også herfra jeg sælger mine produkter. Enten ved levering i Århus og omegn, som foregår to gange ugentligt, for at sikre friskheden, eller ved selv at hente i gartneriet på Ørnevænget 37, 8330 Beder. Det giver især en god mulighed for at følge med i produkternes tilbliven, hvis man vælger selv at hente. Jeg vægter den personlige relation højt og alle er selvfølgelig velkomne til at kigge forbi og få en snak om produktionen, foruden at tage markerne i øjesyn.
Hvis det vækker jeres interesse, er i velkomne til at ringe til mig på tlf. 23327788 eller se yderligere kontaktoplysninger her.
Med venlig hilsen
Peter Kirk-Haugstrup
Hos Peters Gartneri finder i et bredt sortiment af både gængse og specielle afgrøder. Jeg sælger kun det jeg selv dyrker, men det er også over 100 forskellige arter og sorter, som spænder fra grøntsager, krydderurter og spiselige blomster over frugt og bær. Jeg er hvert år i dialog med mine kunder om nye spændende afgrøder til næste sæson, især i krydderurternes afdeling. Her har jeg senest tilføjet 3 nye slags oregano, en vild timian, isplante, karryplante og olivenurt foruden en kraftig udvidelse af myntesortimentet.
I min sortimentskalender kan i holde jer opdateret på mine afgrøder igennem sæsonen. Find den via linket her. Alt jeg dyrker er økologisk og så vidt muligt dyrket efter regenerative principper. Herunder arbejder jeg med spændende nye metoder, til at opbygge jordens frugtbarhed. Læs mere om det via linket her. Jeg bestræber mig på at afstemme min produktion med efterspørgslen, men der vil også være mulighed for at købe større portioner af specialprodukter, når vejrguderne tillader det.
Sæsonen vil altid være betinget af det danske klima og vejrbetingelserne ved Mariendal syd for Århus. Det er også herfra jeg sælger mine produkter. Enten ved levering i Århus og omegn, som foregår to gange ugentligt, for at sikre friskheden, eller ved selv at hente i gartneriet på Ørnevænget 37, 8330 Beder. Det giver især en god mulighed for at følge med i produkternes tilbliven, hvis man vælger selv at hente. Jeg vægter den personlige relation højt og alle er selvfølgelig velkomne til at kigge forbi og få en snak om produktionen, foruden at tage markerne i øjesyn.
Hvis det vækker jeres interesse, er i velkomne til at ringe til mig på tlf. 23327788 eller se yderligere kontaktoplysninger her.
Med venlig hilsen
Peter Kirk-Haugstrup

Kroens samarbejde med Peter startede i 2006, og det er et samarbejde vi her på kroen sætter stor pris på.
Peters råvarer er uovertrufne og medvirker til, at vi er her på kroen kan tilbyde vores gæster den allerbedste kvalitet.
Samtidig sætter vi en ære i, at være et sæson baseret køkken og have et så nært samarbejde med en lokal leverandør der ligger så tæt på kroen.

GROFT har samarbejdet mange år med Peter og det bedste er, når han pænt spørger i telefonen, om jeg kan vente med at afhente til om 1 time, for han er lige ved at grave gulerødderne op til vores bestilling. DET er altså friske grøntsager!
Ellers har vi en rigtig fin dialog om de forskellige grøntsager i løbet af sæsonen og hvornår de topper, om der stadig er det ene eller andet eller at det er slut med en bestemt grøntsag. Det føles virkelig godt at være så tæt på landmand, jord og sæson.
Torben Kiel Hviid
Ellers har vi en rigtig fin dialog om de forskellige grøntsager i løbet af sæsonen og hvornår de topper, om der stadig er det ene eller andet eller at det er slut med en bestemt grøntsag. Det føles virkelig godt at være så tæt på landmand, jord og sæson.
Torben Kiel Hviid