Sortiment

grøntsager, frugt, bær, urter & spiselige blomster

Hos Peters Gartneri dyrker vi hvert år mere end 100 forskellige økologiske afgrøder. Faktisk producerer vi næsten alt hvad man kan ønske sig og udvikler løbende vores sortiment. Vi har således også kvæg og korn, som vi arbejder på at gøre tilgængeligt for jer. Vi har også en biavler tilknyttet stedet, som sælger sin honning i vores gårdbutik. Herunder kan du se en inspirations-palette af nogle af de grøntsager, frugt, krydderurter og spiselige blomster, som vi har haft i de seneste år. Vi har inddelt i de perioder de er tilgængelige. 

Præsæson

I denne del af sæsonen, som strækker sig fra maj til og med juli, står de flerårige krydderurter stærkt med en mangfoldig buket, og omkring midten af maj plukker vi de første rabarber.

I perioden opbygges sortimentet af grøntsager gradvist begyndende med forårsløg, friske hvidløg og salater. Senere kommer de tidlige kartofler, gulerødder mv. til.

I begyndelsen vil der også være overvintrende afgrøder fra sidste års dyrkning - grønkål, bladbede mv

Hovedsæson

I denne del af sæsonen, som strækker sig fra juli til og med oktober, vælter det op ad jorden. Her kan du se nogle af de mange afgrøder vi i Peters Gartneri har haft de seneste år. 

Lagersæson

I lagersæsonen, som strækker sig fra november til og med februar, fyldes kølekontaineren og øvrige lagerrum med alt det der kan holde sig over vinteren og så holder lagerbutikken åbent hen over de sidste måneder af sæsonen.